İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Eğitiminden Vazgeçme Hususunda Duyuru

22.09.2021 11:14

2020-2021 Akademik Yılında Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi, Teknoloji Fakültesi, Sivil Havacılık Yüksekokulu bölümlerinden birini kazanıp kayıt esnasında “İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Eğitimi” almak istediğini beyan eden öğrencilerimizin bu haklarından vazgeçme talepleri Covid-19 virüs salgını sebebiyle teması en aza indirebilmek için yalnızca e-posta yolu ile alınacaktır.

Bu öğrencilerimizin haklarından vazgeçme taleplerini 15 Ekim 2021 saat 17.00’a kadar aşağıda yer alan feragat formunu doldurup imzaladıktan sonra taratarak ya da net bir fotoğrafını çekerek Yüksekokulumuz ydiller@firat.edu.tr e-posta adresine konu kısmında İsteğe Bağlı Feragat yazarak göndermeleri gerekmektedir. İlgili tarihten sonra başvuran öğrencilerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

Başvurular tamamlandıktan sonra; vazgeçme talebinde bulunan öğrenci bilgileri Akademik Takvimde belirtilen tarihte Yüksekokulumuz tarafından ilgili Fakülte ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına gönderilecektir. Gerekli çalışmalar tamamlandıktan sonra F.Ü. Öğrenci Otomasyon Sisteminde sınıf durumunuz (Hazırlık) 0’dan 1’e çekilecektir.

Feragat formu için tıklayınız.