İngilizce Hazırlık Programı Öğrencilerinin Dikkatine

27.09.2021 14:28

2021-2022 Akademik yılı kayıtlı öğrencilerimiz kullanıcı adı ve şifreleri ile Öğrenci Bilgi sistemine girerek şubelerini  öğrenebilirler. Zorunlu Hazırlık öğrencileri 1,3,5,7,9,11,13,15. ve 16. haftalarda, İsteğe Bağlı Hazırlık öğrencileri ise 2,4,6,8,10,12,14. ve 16. haftalarda yüzyüze eğitim göreceklerdir. Ara haftalarda ise dersler Üniversitemiz uzaktan eğitim sistemi ile çevrimiçi yürütülecektir. Şube programları ve güz yarıyılı ders izlenceleri (syllabus) aşağıdadır.

UOLP Şube Programı için tıklayınız.

UOLP Güz Yarıyılı Ders İzlencesi için tıklayınız.

ELL&ELT Şube Programı için tıklayınız.

ELL&ELT Güz Yarıyılı Ders İzlencesi için tıklayınız.

İsteğe Bağlı Hazırlık Şube Programı için tıklayınız.

İsteğe Bağlı Hazırlık Güz Yarıyılı Ders İzlencesi için tıklayınız.

Uzaktan Eğitim sisteminin kullanımı için Fırat Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün resmi web sayfası olan (https://ue.firat.edu.tr/) adresinde detaylı bilgilendirme ve videolarla anlatım seçenekleri bulunmaktadır. Öğrencilerimiz bu adresten gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Uzaktan eğitim sistemine girişler Öğrenci Bilgi Sisteminde kullanılan kullanıcı adı ve şifre ile yapılmaktadır.